Mijn wereld Bijbel

Mijn wereld Bijbel

Mijn wereld Bijbel is de Nieuwe Bijbelvertaling waaraan speciale katernen zijn toegevoegd, zowel voor- als achterin. Daarin vind je leuke informatie en handige zoektips, die je kunnen helpen bij het ontdekken van de wereld van de Bijbel.

Schoolbijbel

Bij het lezen van de Bijbel neem je ook je eigen leven mee: je vragen, je levensverhaal. Als je de teksten leest of er met anderen over praat, ontdek je wat de Bijbel je te zeggen heeft, in jouw wereld nu. Lezen in de Bijbel geeft, net als geloven, een steuntje in de rug. De Bijbel zet je aan het denken en maakt dat je in gesprek raakt met anderen, met God. Daarom is ook deze schoolbijbel een boek voor het leven.

NBV

De Nieuwe Bijbelvertaling is een complete, nieuwe vertaling vanuit de grondtekst in hedendaags Nederlands. De tekst is bedoeld als standaardvertaling voor het hele Nederlandse taalgebied.

Andere edities NBV

Naast de Mijn wereld Bijbel kunt u ook de standaardeditie vinden in onze webshop. Daarnaast zijn er nog vele andere edities te vinden, zoals bijvoorbeeld de Meidenbijbel of de Jongerenbijbel.


https://shop.bijbelgenootschap.nl/product/mijn-wereld-bijbel/